среда, 9. март 2011.

Totenhem – Milan, prvi meč 1:0


Fudbaleri Totenhema dočekuju Milan u najvećem ispitu u istoriji ovog tima. Ekipa Harija Rednapa polako gubi trku u Premijer ligi za mesto u Ligi šampiona sledeće sezone, pa im predstojećih 90. minuta predstavljaju vrhunac sezone. 

U prvoj utakmici koja je odigrana pre dve nedelje u Milanu, Totenhem je pobedio sa 1:0, iako je igrao bez prve zvezde tima Gareta Bejla

"Ekipi kao što je Milan, koja ima Zlatana Ibrahimovića i Robinja, ne bi trebalo da bude teško da stigne zaostatak od jednog gola. Ipak, i oni moraju da razmišljaju o nama", kazao je Bejl engleskim medijima.

Novom duelu protiv jedne od najtrofejnijih evropskih ekipa raduje se i Luka Modrić, "plejmejker" Totenhema. 

"Samopouzdanje nam je na visokom nivou, a to smo pokazali i u prvom meču protiv velikog Milana. Niša još nije gotovo, ne smemo da potcenimo roso-nere. Čeka nas još jedna velika utakmica pred našim sjajnim navijačima", rekao je Modrić.
"Rosoneri" sjajno igraju ove sezone u Seriji A, lideri su prvenstva ispred gradskog rivala i branioca titule Intera kojem "beže" pet bodova. Međutim, poraz od Totenhema u prvom meču bacio je senku na sve dosadašnje rezultate, a navijači uvek očekuju maksimalan uspeh u Evropi. 

Trener MilanaMasimilijano Alegripotrudio se da malo "podgreje" atmosferu uoči duela na “Vajt Hart Lejnu“. 

"Uprkos tome što Totenhem neguje jedan od najlepših stilova igre, stoji činjenica da oni, ipak, nisu u samom vrhu evropskog fudbala", kazao je Alegri. 

Fudbaler Milana Matje Flamini rekao je da rezultat iz prvog meča nije realno odslikao stanje na terenu. 

"Izgubili smo sa 1:0, ali nismo zaslužili da teren napustimo pognutih glava. Idemo da se borimo za mesto u četvrtfinalu i ubedjen sam da možemo dalje", zaključio je Flamini koji je pre Milana bio član velikog Totenhemovog rivala Arsenala.

Нема коментара:

Постави коментар