среда, 9. март 2011.

Mozzart club


U TRCI ZA TITULOM MOZZART CARA, 115.000 FAVORITA!

U trećem šampionatu članova MOZZART KLUBA koje je startovalo 1. aprila, NOKAUT TIKETA i NEDOSTIŽNIH FAVORITA neće biti! Maksimalan broj bodova na prvom uplaćenom tiketu koji se JEDINI boduje u toku takmičarskog dana (uz 10 najboljih u toku meseca), iznosiće 50.000. Iz tog razloga ove sezone svi učesnici borbe za luksuzne nagrade biće u čvrstom KLINČU, sve dok gong ne označi kraj poslednjeg, devetog takmičarskog meseca.
U skladu sa reputacijom lidera u oblasti igara na sreću u regionu, SK Mozzart je organizovala treće takmičenje članova MOZZART KLUBA koje će se ove sezone, počev od 1. aprila, odvijati pod sloganom POSTANI CAR.
A, do bodova koji vode do zaista carskih nagrada, budući šampioni MOZZART takmičenja stići će uz poštovanje pravila koja će biti donekle izmenjena u odnosu na protekla dva prvenstva. Osnovna korekcija odnosi se na broj bodovanih tiketa u toku jednog takmičarskog dana. Naime, ubuduće u igri neće biti TRI, nego samo JEDAN, prvi tiket koji je uplaćen, naravno, uz pokazivanje kartice MOZZART KLUBA.Važno je napomenuti da će takmičar imati NULA takmičarskih bodova ako stornira prvi tiket.
Sledeći novitet tiče se naknadnog obračuna bodova na 10 NAJBOLJIH tiketa u toku meseca. Podrazumeva se da u obzir dolaze samo tiketi koji su zadovoljili uslove takmičenja. Treća promena pravila vezana je za broj parova koji se mogu naći na tiketu. Taj broj u minuloj sezoni iznosio je minimum TRI, a maksimum DESET, dok će u sezoni 2010. biti povećan na minimum ČETIRI i maksimum PETNAEST parova.
I na kraju, za veliki broj igrača, bez dileme najvažnija izmena pravila, dogodila se u sektoru maksimalnog broja bodova koji se mogu osvojiti na takmičarskom tiketu. Za razliku od prošle godine, kada nikakva ograničenja po tom pitanju nisu postojala, u novoj sezoni rekordni broj bodova koji će biti moguće osvojiti na jednom tiketu iznosiće 50.000.
Smatramo da ćemo ukidanjem mogućnosti osvajanja astronomskog broja bodova na jednom, nazovimo ga nokaut tiketu, svim učesnicima trke za bodove ubrizgati dodatnu takmičarsku adrenalinsku injekciju, jer nedostižnih favorita više neće biti. To praktično znači da će 115.000 MOZZART igrača biti u čvrstom KLINČU sve dok gong ne označi kraj devete runde, odnosno završetak poslednjeg, devetog takmičarskog meseca.
Srećno, carevi!

Uporedna analiza

promena pravila u odnosu na prošlogodišnje takmičenje

Primeri obračuna bodova


Нема коментара:

Постави коментар